ΕΠΤΑ-ΕΠΕ

Εταιρεια

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

pic1

 

Μετά από αρκετά χρόνια εργασίας στην Yorkshire Ins.Co. που αργότερα συγχωνεύτηκε με την General Accident αποφασίσαμε ο Αντρέας Καλλιγάς και ο Δημήτρης Συνοδινός, να δημιουργήσουμε την «ΕΠΤΑ» Εταιρεία Πρακτορειακών Ασφαλίσεων το 1983.


Από τότε και για πάνω από 30 χρόνια συνεχίζουμε την δραστηριότητά μας. Πάντα πιστεύαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι πέρα από την οικονομική αντιμετώπιση, η ασφάλεια έχει και κοινωνική διάσταση, καθώς με ανάλογα μικρό αντίτιμο προσφέρει μεγάλο ανταποδοτικό όφελος στους ασφαλισμένους. Επίσης πιστεύουμε στην καλή σχέση με τους πελάτες μας καθώς αυτό εξασφαλίζει και το μέλλον της εταιρείας, όπως ήδη έχει αποδειχτεί.


Σήμερα αυτό που συμβαίνει με την τόσο εύκολη πρόσβαση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την αναζήτηση διάφορων εταιρειών και υπηρεσιών έχουν όλα μετατραπεί σε εικονίδια και αριθμούς. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να του εξηγηθούν ορισμένες εναλλακτικές δυνατότητες που πιθανόν να μην γνωρίζει και να είναι προς όφελος του ή ακόμη και σε βάρος του.


Η εταιρεία μας, με τους συνεργάτες της, παρέχει ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ουσιαστικές και εξατομικευμένες λύσεις όποτε χρειάζονται. Οι πελάτες μας αλλά και κάθε πελάτης πέρα από την πιθανώς οικονομικότερη λύση ενδιαφέρεται και θέλει έναν ασφαλιστή που εμπιστεύεται για να τον καθοδηγεί στην καταλληλότερη κάλυψη.

 

 

Στοιχεια επικοινωνιας

Διεύθυνση:      Σισίνη Γεωργίου 6, 115 28 Αθήνα Αττικής
E-mail:               Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο:     +30 210 722 2787